Wie zijn wij?

Jong & Huren ‘s-Hertogenbosch is met hulp van Zayaz en het stedelijk huurders platform opgericht door 3 jongeren die allemaal in ‘s-Hertogenbosch wonen. Wij vinden het belangrijk dat de mening van jongeren omtrent wonen en huren ook gehoord en serieus genomen wordt. Dit doen wij op de volgende manieren:

  • Wij zullen deel gaan nemen aan het drie partijen overleg (DPO)

  • Wij zullen actief samen gaan werken met de woningbouwcorporaties, huurdersverenigingen, de gemeente, politieke partijen in ‘s-Hertogenbosch en andere jongeren organisaties.

  • Wij zullen actief onderzoek doen naar de mening van jongeren in ‘s-Hertogenbosch.

  • ten slotte zullen wij actief actie voeren tegen partijen en bedrijven die misbruik maken van het huidige woning te kort.

We hopen dan ook dat  jongeren  in ‘s-Hertogenbosch hun mening en problemen aan ons melden, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat iedereen fijn en plezierig kan wonen in de gezelligste stad van Nederland.

“the only impossible journey is the one you never begin.”

Anthony Robbins • American author

Annemarie van Delft, voorzitter

Coming soon

Sharon Hooper – Vice voorzitter

Hoi iedereen,

Ik ben Sharon, momenteel ben ik nog 23 jaar en woon ik ongeveer 1,5 jaar in mijn eigen appartement. Ik vind het belangrijk dat iedereen goed geïnformeerd is  en weet wat zijn rechten en plichten zijn. Momenteel studeer ik rechten, maar hiervoor heb ik mode op de kunstacademie gestudeerd. Ik zal jullie gaan voorzien van juridische informatie omtrent wonen en ga ik particuliere huurders helpen, verder beheer ik de website en zorg ik voor de huisstijl van Jong & Huren.

HELP JONGE HUURDERS

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons team willen aanvullen. Vind jij het belangrijk dat jonge mensen ook betaalbaar kunnen wonen meldt je dan aan als vrijwilliger of steun Jong & Huren door middel van een donatie.

WORDT VRIJWILLIGER
DONEER